Προγραμμάτισε μια σχολική επίσκεψη!

Το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων αποτελεί μια μοναδική εμπειρία επίσκεψης για τους μαθητές, καθώς έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά να μάθουν πολλά για την όραση, την αντίληψη, τον ανθρώπινο εγκέφαλο και την επιστήμη.

Έλα με μια σχολική τάξη τουλάχιστον είκοσι ατόμων και ανακάλυψε γιατί τα μάτια σου βλέπουν πράγματα που ο εγκέφαλός σου δεν μπορεί να κατανοήσει. Προγραμμάτισε την σχολική επίσκεψη σου εκ των προτέρων, προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις. Διάλεξε το αναπάντεχο και ανακάλυψε τι σε περιμένει στον κόσμο των ψευδαισθήσεων.

Οι σχολικές ομάδες πρέπει να προγραμματίσουν την επίσκεψή τους τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες νωρίτερα, καθώς οι σχολικές επισκέψεις οργανώνονται ανάλογα με τις κρατήσεις και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Μουσείου. Για κάθε σχολική ομάδα, το Μουσείο προσφέρει δωρεάν είσοδο σε δασκάλους και καθηγητές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για κράτηση επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail info@museumofillusions.gr ή στο 2103639627

Στο τέλος της σχολικής επίσκεψης το MOI Athens παρέχει ένα φύλλο εργασίας για όλους τους μαθητές, προσαρμοσμένο στο γνωστικό τους επίπεδο και στην σχολική ύλη.

Στα παρακάτω links μπορείτε να βρείτε τα φύλλα εργασίας: